I forbindelse med Tjuvholmen Art Weekend / 20. – 22. mars 2020 inviterer vi sammen med Stian Andresen AKA Art by Blue til festmiddag i kunstens tegn fredag 20. mars!
Kjøkkensjef Soel el Harti komponerer en 7-retters middag, og Stian lager et unikt kunstverk som blir loddet ut blandt alle deltakere på sluttet av kvelden.
Cocktail Loungen åpner allerede kl 16 denne dagen, med en spesialmeny inspirert av Stian og en rekke andre kunstnere sine verk. Så kom tidlig, og kom tørst!
Book bord før det blir fullt: booking@sanoma.no – kanskje du blir den heldige vinneren av Stian sitt spesialverk?!
🕔 fredag 20. mars kl. 18 – sent
📍 Sanoma, Olav Selvaags plass 1, Tjuvholmen
🗒️ booking@sanoma.no
Merk at vi kun serverer Art By Blue-menyen denne kvelden, og at alle reservasjoner må gå via booking@sanoma.no.
MENY:
NORSKE ØSTERS med kremet yuzu, gressløk & ‘Sanoma hot sauce’
EDAMAMEBØNNER med fermentert chiliglaze, røkt salt & sesam
SALAT MED AND DOENJANG med soyasaltet cashewnøtter, ponzu & mint
BIFF YKHOE TARTAR på håndskåret flatbiff, chicharrons, trøffel, hjemmetørket katsuobushi & konserverte rødbeter
FLAMBERT KONGEKRABBE med potetkake, langoustine-majones & purreløk-kimchi
INDREFILET KOGIKUI med sanshopepper, XO-smør & vårløk
MØRK SJOKOLADEBROWNIE med soyasaltet sjokolademousse & konserverte bær
Les mer om Tjuvholmen Art Weekend:
https://www.tjuvholmen.no/art-by-blue-stian-andresen/