close
Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Åpent galleri – Art by Blue

19. desember 2020 @ 13:00 - 18:00

Åpen galleridag lørdag 19. desember med kunstner Stian Andresen mellom kl. 13.00 til 18.00.
Mixed media art på sitt aller beste med interessante tvister på popart, ikoner, farger og materialer. Ta turen innom for en prat med kunstneren selv og kanskje finner du den perfekte julegaven til deg selv eller noen du er glad i? Det stilles ut nye verk denne dagen.

Grunnet smittevernhensyn er det kun tillatt 20 personer inne i galleriet samtidig og for at det skal være en trygg opplevelse for alle besøkende ber vi om at dere overholder anbefalt avstand på 2 meter til alle som ikke er i din husstand.

Vi ber også om at du benytter deg av antibac og har på deg munnbind mens du oppholder deg i lokalet. Antibac står klart innenfor døren og vi har også munnbind til de av dere som ikke har eget.

I forbindelse med eventuell nødvendig smittesporing ber vi dere alle om å skrive dere inn med navn og mobilnummer. Informasjonen lagres i 14 dager og blir så slettet grunnet personvernhensyn.

Vi oppfordrer alle til å ivareta alle smitteverntiltak og til å holde seg hjemme ved sykdom, ha god hoste- og håndhygiene, samt opprettholde minimum 2 meters avstand til andre rundt seg.

Hjertelig velkommen!

 

PS! Det er også mulig å ordne med private visninger i tiden nå frem til jul. Ta kontakt med Stian Andresen på 92284107.

 

Detaljer

Dato:
19. desember 2020
Tid
13:00 - 18:00