close

DØGNVILL BURGER

Reserver Bord

Døgnvill Burger selger kvalitetshamburgere i en uformell atmosfære på Tjuvholmen.

Restauranten har fasade mot kanalen mellom Tjuvholmen og Aker Brygge, og på sommeren er det populært å sitte på uteserveringen. Du kan hvile øynene på det yrende livet utenfor og hele året gjennom er det god stemning på innsiden.

Interiøret er inspirert av amerikanske dinere med egenproduserte hermetikklamper og humoristiske sitater på veggene. I midten av restauranten står bartenderen og mikser milk-shakes laget på tjukk, smaksrik og premium fløteis.

Døgnvill inngår aldri kompromiss på kvalitet og dyrevelferd. All mat er enten vill eller økologisk. Kjøttet er norskprodusert på Jæren, kyllingen er fra Smaalenene i Østfold og laksen er økologisk. Potetene er fra Toten og hamburgerbrødene blir bakt med kjærlighet hos bakeren.

Burgerne kommer både som tradisjonelle varianter med cheddarost og bacon, og nye varianter laget etter inspirasjon fra andre land og kulturer som smaksbomber sammen med tradisjonelt tilbehør. På menyen finner man også deilige vegetar- og veganske alternativer av ypperste klasse. Vi tør påstå at de har den beste plantebaserte burgeren som finnes.

Hver uke serveres ukens burger med navn som Blåmandag, The vegan viking og Sterke-Nils, eller frister det mer med The classic, Gla`laks og Saucy Joe? Uansett navn, hos Døgnvill finner du stor variasjon og burgere som frister til gjentakelse.

Velkommen til Døgnvill Burger på Tjuvholmen.

Man- tor: 11:30 - 22:00
Fre: 11:30 - 23:00
Lør: 12:00 - 23:00
Søn: 13:00 - 22:00

Hjemmeside: www.dognvillburger.no
Adresse:
Lille Stranden 10, 0252 Oslo
Telefon: 22 83 00 01
Epost: lars@dognvillburger.no

Reserver Bord