close

DØGNVILL BURGER

Reserver Bord

The heat is on!

Kunne du tenkt deg en saftig høykvalitetsburger, akkompagnert av en tjukk og amerikansk-inspirert milkshake?

Menyen til Døgnvill har noe som frister de fleste; Sterke-Nils for en brennheit smaksopplevelse, The Vegan Viking for den som er ute etter enestående, veganske smaker og Blåmandag for den som har lagt sin elsk på blåmuggost og bacon.

Restauranten ligger plassert ved broen som skiller Tjuvholmen og Aker Brygge. Den har fasadevinduer fra gulv til tak, med utsikt til Oslofjorden og et yrende folkeliv. Om sommeren gis det også rom for utendørs hygge i restaurantens uteservering. Alle gjestene, uavhengig av hvor de sitter i restauranten, har enten baren eller kjøkkenet i synsrekkevidde. I sentrum av restauranten har det blitt bygd en dekorativ og stor bar; her kan gjestene spise eller drikke – eller begge deler.

Inspirert av American Diners

Interiøret er inspirert av klassiske amerikanske dinere, men har samtidig et moderne preg over seg. Oppmerksomme gjester vil også legge merke til de små, men iøynefallende detaljene i restauranten – alt fra egenproduserte hermetikkboks-lamper til humoristiske sitater på veggene.

Døgnvill Burger inngår aldri kompromisser på kvalitet og dyrevelferd. Alt kjøttet kommer fra Jæren og storfeburgeren inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog. Vi bruker Smaalenene gårdskylling, all laksen er økologisk og potetene dyrkes på Toten.

Hamburgerbrødene bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. På menyen står det oppført ølanbefalinger til alle burgerne, men servitørene hjelper gledelig til når gjestene skal lokalisere seg fram i drikkeutvalget.

(Kjøkkenet stenger en time før restauranten)
Mandag – Torsdag: 11:00 – 23:00
Fredag – Lørdag: 11:00 – 00:00
Søndag: 12:00 – 23:00

Hjemmeside: www.dognvillburger.no
Adresse:
Lille Stranden 10, 0252 Oslo
Telefon: 22 83 00 01
Epost: post@dognvilltjuvholmen.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Trykk på Book Online knappen under for å bestille bord

Reserver Bord