close

Disse holder fortsatt åpent på Tjuvholmen!

Her får du en oppdatert liste over hvilke aktører som fortsatt holder åpent på Tjuvholmen!
For mer informasjon og åpningstider, eller om du ikke finner den du aktøren du leter etter ber vi dere sjekke aktørenes egne hjemmesider. 

Paradis Gelateria – Byens beste Gelato og andre italienske godbiter. Nå har de også satt ut sin Gelato-truck like ved Astrup Fearnley museet. Velkommen!

Floriss Tjuvholmen- Bestill blomster på tjuvholmen@floriss.no eller ring 99119001. Blomstene kan leveres til deg eller hentes på Tjuvholmen. Du kan også ta turen innom butikken.

Perry Frisør -holder åpent med høyt fokus på smittevern og de holder seg oppdaterte på de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra FHI slik at ditt besøk skal være så trygt som overhodet mulig. Det er ingen grunn til å ikke få en fin sveis, ny farge, klipp eller kanskje bare en deilig hodebunnsmassasje. Trykk her for å se hva slags behandlinger som tilbys og for å bestille time.

Joker Tjuvholmen – Her finner du det du måtte trenge av hverdagens nødvendigheter, glimrende service og herlige smil hver eneste dag.
Har du ikke anledning til å gå i butikken kan du bestille hjemlevering via deres sider her.

Åpent Bakeri – Ferskt brød, nytrukken kaffe, påsmurte herligheter, scones, kanelsnurrer og alt det deilige som finnes av gjærbakst får du hos Åpent Bakeri som take away! Jentene er klare med den beste servicen, glade smil og ikke minst trygge og gode rutiner slik at ditt besøk blir så trygt som det kan få blitt!

New Delhi Restaurant Tjuvholmen – åpningstider : hver dag fra 15.00 – 22.00 En liten, herlig bit av India med byens beste indiske mat holder åpent for take away og du kan også bestille mat hjem via wolt. Det er lite som slår rykende varm indisk curry med himmelsk naan og vi kan sterkt anbefale Butter Chicken og Peshawari naan. Sjekk ut deres hjemmeside her!

 

Vi setter stor pris på alle deres om fortsatt  bruker og støtter de aktørene som holder åpent i denne meget utfordrende tiden.

Tusen takk, og ta vare på hverandre!