close

Disse holder fortsatt åpent på Tjuvholmen!

Her får du en oppdatert liste over hvilke aktører som fortsatt holder åpent på Tjuvholmen! For mer informasjon og åpningstider, eller om du ikke finner den du aktøren du leter etter ber vi dere sjekke aktørenes egne hjemmesider. 

Perry Frisør – En lys, elegant og behagelig salong uten for mye innsyn rett ved vannkanten på Tjuvholmen. Salongen har inndelte soner og eget rom for hårspa. Salongen er opptatt av miljø i tillegg til kvalitet, og velger flest mulig miljøvennlige alternativer. De holder seg oppdaterte på de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra FHI slik at ditt besøk skal være så trygt som overhodet mulig. Det er ingen grunn til å ikke få en fin sveis, ny farge, klipp eller kanskje bare en deilig hodebunnsmassasje. Trykk her for å se hva slags behandlinger som tilbys og for å bestille time.

New Delhi Restaurant Tjuvholmen – En liten, herlig bit av India med byens beste indiske mat holder fortsatt åpent for trygg og hyggelig servering i restauranten og du kan også bestille mat hjem via wolt. Det er lite som slår rykende varm indisk curry med himmelsk naan og vi kan sterkt anbefale Butter Chicken og Peshawari naan. Sjekk ut hjemmesiden deres her. Åpningstider: Mnadag stengt, tirs-søn 16-21

Joker Tjuvholmen – Her finner du det du måtte trenge av hverdagens nødvendigheter, glimrende service og herlige smil hver eneste dag.
Har du ikke anledning til å gå i butikken kan du bestille hjemlevering via deres sider her.

Døgnvill Burger Tjuvholmen – har åpen restaurant med de beste burgerne, diggeste fries og de mest overlegne ‘shakes’ene! Dersom du ikke har mulighet til å spise i restauranten er det mer enn lov å bestille levering via Wolt eller take-away. Det gjør du veldig enkelt her.
Mat fra Døgnvill kurerer (nesten) alt! Åpningstider: mandag stengt, tirs-fre 16-21, lør 13-21 og søn 14-20.

Takashi – Oslo’s beste sushi er fortsatt tilgjengelig- heldigvis! Restauranten holder åpent både for take away og servering, og du møter på flinke, glade folk som ønsker å gjøre din opplevelse til den aller beste. Du kan enkelt bestille hjemlevering fra Takashi via Wolt, eller så kan du bestille take away enkelt på deres hjemmeside.

Åpent Bakeri – Ferskt brød, nytrukken kaffe, påsmurte herligheter, scones, kanelsnurrer og alt det deilige som finnes av gjærbakst får du hos Åpent Bakeri.
Jentene er klare med den beste servicen, glade smil og ikke minst trygge og gode rutiner slik at ditt besøk blir så trygt som det kan få blitt!

The Salmon – holder åpent som vanlig, 7 dager i uken mellom 11.30-18.00 og kan friste med forskjellige delikatesser med norsk sjømat i fokus. Det serveres alt i fra ferske østers, sushi og sashimi til salmon benedict og tempura salat med steinbit. The Salmons team strekker seg langt for å gi alle gjester en unik opplevelse, spesielt i disse krevende tider! De tilbyr også take away på flere av sine retter. For full meny, se www.thesalmon.com

Floriss Tjuvholmen – Buketter, potter, vaser, juleblomster, dekor og mye mye mer finner du hos Floriss Tjuvholmen.
Hva er vel hverdagen uten nydelige blomster? Det er også en av de hyggeligste måtene å gi noen oppmerksomhet på synes vi. En kollega, venn, kjæreste, familiemedlem eller kanskje deg selv? Om du ikke kan ta turen til butikken så kan du bestille via deres hjemmesider.

A.C.E Fashion Store har i denne perioden litt kortere åpningstider: (Man.- fre. 12-17 / Lør. 12-15)
Avtal gjerne å komme utenom åpningstid, da er det bare å bestille tid på tlf. 90127067
Velkommen

Vi setter enormt pris på alle dere som besøker oss, benytter dere av våre tilbud og hjelper oss å holde hjulene i gang her på Tjuvholmen.
Et besøk, et kjøp, et gavekort, et godt måltid eller en gave, stort eller smått- det hjelper!

Vi kan også nevne at TheThief er åpent for besøkende, Astrup Fearnley shoppen er åpen og flere av galleriene er i full drift. Sjekk ut deres egne hjemmesider og les om aktuelle utstillinger på vår hva-skjer-kalender.

Tusen takk, og ta vare på hverandre!