close

Bypåske på Tjuvholmen☀️

Blir det bypåske i år? Blir slalom, kvikk lunsj og afterski byttet ut med kollektiv trafikk, kafebesøk og nattklubben? Her har du en guide på hva du kan gjøre i påsken på Tjuvholmen!

1.Nyt påskeværet med is og kaffe
Blir det strålende påskevær som vi selvfølgelig håper på kan du dra innom vår fantastiske iskrembar Paradis for å kjøpe ekte italiensk is som kan nytes i solen. Er det litt tidlig enda kan du ta en kaffekopp og noe godt bakverk hos Åpent Bakeri som du kan kose deg med enten i den lune kafeen eller langs vannkanten.

2.Sauna
Hva med et lite isbad og detox i vår flotte sauna? Perfekt aktivitet for en sporty vennegjeng som ønsker å utfordre seg i ferien. Les mer om saunaen vår her. 

3.Utforske skulpturene på Tjuvholmen
Er du glad i kunst og kultur? På Tjuvholmen har vi en rekke spennende skulpturer du kan utforske. Og får du ikke nok av den spennende kunsten kan du ta deg inn i en av de flotte galleriene våre. Blant annet holder Gerhardsen Gerner og Peder Lund åpent for to helt unike utstillinger.

4.Årets første uteservering
Er du klar for årets første uteservering? Flere av restaurantene våre har åpnet uteserveringen slik at du kan sitte ute og nyte solværet med god mat og drikke. Book bord her. 

Velkommen til påsken på Tjuvholmen!