close

JULEBORD HOS BØLGEN & MOI

Reserver Bord

Årets julebord på fransk vis!

Bølgen & Moi beskriver et julebord hos dere som en feiring med lekne, kunstneriske oppdekkinger, varm atmosfære og fantastisk mat. Du kan i tillegg se rett inn på kjøkkenet der kokkene tilbereder mat fra høytidens råvarer. Restauranten har også et prisbelønnende vinkart som er med på å skape en festlig opplevelse. Uansett om du ønsker å arrangere et lite eller stort selskap tar Bølgen & Moi dere i mot med åpne armer. Dersom dere ønsker et mat eller drikkekurs kan dere få dette som en tilleggsopplevelse til julebordet.

På menyen kan du velge mellom en delemeny med deres julefavoritter, eller en tre- til femretters meny. Dersom du ønsker å ha en skreddersydd meny til selskapet er det bare å gi beskjed om det! Restauranten har noe de kaller «Chambre Séparée» som er en avlukket del av lokalet man kan leie for grupper opptil 30 gjester. Det er også muligheter for å leie hele restauranten der det er plass til opptil 250 personer.

Gjør litt mer ut av julebordet med en Private Chef Experience; med «live-cooking». Et fireretters måltid lages og danderes rett foran dere ved bordet. Menyen er komponert spesielt for denne anledningen, med eksklusive og nøye utvalgte råvarer.

 

Ta kontakt på tjuvholmen@bolgenogmoi.no eller 22 44 10 20, for å finne frem til en god løsning for årets julebord!

Velkommen til årets julebordsfeiring!

Tirs-ons: 16:00-22:00
Tors-Fre: 16:00-23:00
Lør
: 13:00-23:00

Hjemmeside: www.bolgenogmoi.no
Adresse: Tjuvholmen allé 5, 0252 Oslo
Telefon: +47 22 44 10 20
Epost: tjuvholmen@bolgenogmoi.no

Egne åpningstider for høytid og ferier finner du her >

Kapasitet inne: 250

Kapasitet ute: 350

Chambre Séparée (lukket): 32 personer

Brasseriet (semilukket): 60 personer.

Chambre og brasseriet: 100 personer

Kapasitet inne og ute:
-Opp mot 700 avhengig av bordoppsett og årstid

Trykk på Book Online knappen under for å bestille bord

Reserver Bord