close

Bli med på årets julegrantenning

Er du klar for å sette julestemningen i år?❤️ 25.november fra 16:00 er det duket for årets julegrantenning med åpning av Jul på pepperkakeøya og Christmas afterwork!

Årets julegrantenning foregår på Olav Selvaags plass der vi byr på stemningsfull musikk og utdeling av gløgg og pepperkaker. Her vil Tove Taalesen ønske dere velkommen til førjulstiden på Tjuvholmen og tenne de flotte julegranene. Victoria Nadine er årets artist som vil sette julestemningen hos oss.

Vi åpner også Jul på pepperkakeøya denne dagen, som gir en perfekt mulighet til å både bli med på julegrantenningen og få med seg Tjuvholmen i pepperkakeverk samtidig! I tillegg vil kåringen av det beste verket foregå under tenningen.

Sjekk ut arrangementet og meld din interesse her.

Når julegrantenningen er ferdig inviteres alle sammen videre inn i varmen hos restaurantene våre hvor det vil være Christmas Afterwork. Dette blir den ultimate starten på førjulstiden og noe du ikke vil gå glipp av! For å være sikret et bord på din favorittrestaurant denne kvelden ville jeg anbefalt deg å booke bord tidlig! Book bord her.