close

Årets unike julegaver

Julen er tiden for å spre glede, og hva er bedre enn å gi en gave som gir uforglemmelige opplevelser og velvære? Her er årets topp julegavetips for å skjemme bort dine kjære🎁🎅🏼

1. Smaksopplevelse hos Restaurantene

Gi smaksløkene en fest med en unik smaksopplevelse hos noen av byens flotte restauranter. Fra gourmetretter til internasjonale delikatesser, vil en middag på Tjuvholmen være en kulinarisk reise som gleder enhver matelsker. Velg mellom indisk, fransk, spansk, italiensk, norsk eller amerikansk.

2. Gavepakke hos Elite Helse

Tenk på helsen til dine nærmeste med en gavepakke fra Elite Helse. Klinikken tilbyr ulike velværebehandlinger, massasje og hudpleieprodukter. En gavepakke gir mottakeren sjansen til å ta vare på seg selv med gode produkter til huden.

3. Stylingjern fra Perry Frisør

Har du en i nær krets som verdsetter velstelt hår mer enn noe annet? Perry Frisør tilbyr ikke bare behagelige behandlinger, de tilbyr også en rekke produkter for håret. Blant annet gode stylingjern som gir deg de flotte krøllene, bølgene eller det rette håret du ønsker.

4. Hotellovernatting på The Thief

Gi en minneverdig opplevelse med en overnatting på det kjente hotellet, The Thief. Beliggende ved vannkanten i Oslo, tilbyr dette flotte hotellet ikke bare komfortable rom, men også en spektakulær utsikt og førsteklasses fasiliteter. En perfekt gave for en romantisk helg eller en spesiell anledning.

5. Medlemskap på sauna hos Mad Goats

For de som setter pris på avslapning og velvære, er et medlemskap på sauna hos Mad Goats en flott gaveidé. Denne nordiske saunaen tilbyr en avslappende atmosfære og en helt unik utsikt over Oslofjorden.

Vi håper disse tipsene falt i smak og at julegavehandelen blir litt enklere mot julestriden. Velkommen til Tjuvholmen!