close

Årets julebordsesong er i gang

Nå er tiden inne for å booke årets julebordsfeiring og på Tjuvholmen har du en rekke autentiske og spennende restauranter du kan velge mellom.

Indisk, japansk, spansk, italiensk og amerikansk er blant de nasjonalitetene du kan forvente deg dersom du tar selskapet på Tjuvholmen. Uansett om du har en stor eller liten bedrift å feire med finner du en restaurant som har plass til dere. Med andre ord: Her finner du noe for enhver og ethvert selskap.

Ønsker du et lite og nedtonet julebord? Eller om du og vennegjengen bare vil ta det enkelt i år? Da er Døgnvill stedet. De har ikke bare en, men to juleburgere for sesongen! En saftig storfeburger og en vegetar laget på røbetter.

Dersom du velger et julebord på New Delhi får du en helt spesiell kulinarisk opplevelse hvor du får en reise gjennom Indias regioner. Det blir servert en helt egen julemeny med autentisk indisk mat med retter hentet fra alle hjørner av India. Denne kan du få med kjøtt eller som vegetar.

Dersom du ønsker et julebord hvor teknikk, kreativitet og kvalitet står i fokus, er xef restauranten for deg! Den spanske restauranten tilbyr en variert og delikat set-meny + vinpakke til ditt selskap.

Et julebord hos Sjømagasinet tilbyr moderne smaksopplevelser med fisk og skalldyr av ypperste kvalitet, og den elegante vinbaren gir en helt unik atmosfære til selskapet.. Restauranten tilpasser julebordet etter deres ønsker og størrelse på gruppen.

Finn julebordet for din bedrift og planlegg med oss her.

Velkommen skal dere til julebordssesongen!