close

Anbefalt i Michelinguiden for sin kulinariske matkunst

-Velkommen til høsten hos xef 

Med åpning for kun et par år siden og to bemerkelser i den kjente michelinguiden har xef virkelig satt seg på kartet, og nå er de klare for høstsesongen!

Sjefskokken Borja Martino har erfaring fra flere av de beste restaurantene i verden og følger den spanske matfilosofien når han briljerer på kjøkkenet. Til høsten introduserer han og teamet en helt unik setmeny med sesongens spennende smaker. Martino kan avsløre at gjestene vil bli introdusert til helt nye smaksopplevelser, med de elementene som karakteriserer xef.

“This season is all about clear and simple flavors. We focus on working from the roots of elegance, and we play with flavors like never before”, forteller Martino.

Den populære anerkjennelsen i Michelinguiden mener sjefskokken skyldes dedikasjon og et øye til det lille ekstra. Hans mål er å gi gjestene en helhetlig og kulinarisk opplevelse av restauranten. Dette skal de fokusere ekstra mye på fremover.

“Our mission is to provide the best experience for the guest who comes to our restaurant. The most important thing is that our guests enjoy the passion and the work that we want to capture on each plate through the whole experience”, avslutter han.

xef ønsker dere velkommen inn i varmen på Tjuvholmen fra 8.september. Book bord her.