close

2022: Året som har gått

2022 går mot en slutt og det er på tide å oppsummere året som har gått og mimre tilbake på gode minner med dere!

Året startet med en ny runde med korona, men allerede i mars var Norge på vei mot full gjenåpning og vi kunne endelig invitere til arrangementer og happenings igjen.  Det ble arrangert to kvelder med kunst &vin hvor kunstglade og vin-entusiaster kunne lære mer om dette. Arrangementene ble svært vellykket og gjestene koste seg med opplevelsen. Ettersom vin & kunst ble en suksess, inviterte vi til en «Summer edition», cocktail & art, hvor M35 viste frem norsk gatekunst og Cocktail club lærte gjestene å lage sommerens slager.

Utearealet på Tjuvholmen bugner av kunst og spennende skulpturer. Derfor ble det arrangert gratis skulpturvandringer både på våren og høsten, hvor de som ønsket kunne se og lære mer om de flotte skulpturene.

Så kom sommeren, og skulpturparken ble fylt opp av badeglade mennesker som nøyt finværet med venner og familie. Det var lange køer med store og små som skulle kose seg med deilig gelato fra Paradis og hyggelige sammenkomster på uteserveringene til restaurantene våre til langt ut på kvelden. For en sommer!

Høsten kom. Bladene på trærne gikk fra å være grønne til å få mer rødlige toner. Dagene ble kortere, og mørketiden kom bare nærmere og nærmere. 28-29.oktober gikk Foodiefestivalen 2022 av stabelen, og for en helg det var! I tillegg til hovedprogrammet med Den lille og den store matreisen ble det arrangert individuelle aktiviteter hos restaurantene. Det var utrolig gøy å se så mange matglade mennesker samles over deilige og spennende måltider.

Noe man trenger når det blir mørkt ute er lys. – og det ble lys. Fjord Oslo gikk av stabelen for tredje gang, og denne gangen var Tjuvholmen en del av programmet. Med ulike lysinstallasjoner av dyktige kunstnere ble Tjuvholmen lyst opp under novemberkveldene fra 3-6.november.

I november inviterte vi alle som hadde lyst,  til å bli med å skape en pepperkakeøy på Tjuvholmen. Det ble sendt inn mange kule bidrag og det beste pepperkakeverket vant et gavekort på Tjuvholmen til 10 000kr. Vinneren ble kåret under åpningen av Jul på pepperkakeøya, og det var burger-restauranten Døgnvill som stakk av med seieren! Kakeriet SoulCake hadde pop-up i samme lokalet, så gjestene kunne nyte deilige julecupcakes mens de opplevde pepperkakeøya.

Samme dag som åpningen av Jul på pepperkakeøya inviterte vi til julegrantenning på Olav Selvaags plass. Vi ringte julen inn med Tove Taalesen som konferansier og Victoria Nadine som artist. Det ble skikkelig julestemning på plassen og store og små koste seg med både gløgg og pepperkaker. En skikkelig god start på førjulstiden.

11.desember arrangerte Mat*larm et julemarked hos The Salmon. Her kunne man oppleve mat fra blant annet Mikes Corner, Lif laga, Geitmyra og The Northern Company. Barna kunne bli med å lage gløggkrydder og fikk gratis forkler. De 50 første som dukket opp ble med i trekningen av billetter til Mat*Larm 2023. Det ble en skikkelig fin dag ved bryggekanten med fint vær og hyggelige gjester.

Takk for i år – vi gleder oss til nye opplevelser i 2023❤️